Vilken bra kombination =) I morse sov vi ända till 8.30...men båda ungarna var i vår säng. När agnes kom och dan gick till hennes säng har jag ingen aning om. Det är inte optimalt att de kommer till vår säng, speciellt emil, nästan varje natt. De blir ju inte direkt mindre och ligger stilla!!!
Det är kanske en till två nätter i veckan som vi får sova helt själva ända till morgonen =(
 
I dag då...ska just gå ut och träna lite sen äter vi alla frukost. Barnen leker så fint där upp nu så jag tänker inte börja skrammla i köket. Sen ska jag jag grovröja lite i vardagrummet och sen ska vi nog gå ut...ska börja rusta lite på den där gamla symaskinen tror jag som ska upp på övrevåningen bredvid gunstolen.
Gunstolen som jag förövrigt tagit över efter mormor, symaskinen likaså (hon fick den av min morfar när de gifte sig tror jag), jag har en gammal utdragsäng som min farfar har lagat och förrut har det även stått en gammal amerikakoffert som min farfar (eller farfars far) hade med sig från amerika, men den står inne i sovrummet som tillfällig tv möbel. Sen har jag på väggen (snart) 4 st akvarellmålningar av min moster samt även ett bröllopskort på mina morföräldrar på sumaskinen bara den blir klar. Kanske borde få ett dit på mina farföräldrar oxå =)
 
Så det känns som det numera är släktrummet =)

Kommentera

Publiceras ej