...och försöker boka simskola åt barnen till hösten. I våras gick tydligen alla platser på 30 min så jag har inte så stora förhoppningar....upptaget hela tiden och ingen kölista så det är bara att prova om och om igen....
 
Nåja...hinner skriva lite här medan jag försöker...
 
Vågade äntligen ta steget att klippa mig...har funderat länge och det blev kortare, tunnare, uppklippt och lätt. Lockarna på bilder är fejk dock (platttång). Ska inhandla en locktång oxå så blir det lite lättare för mig att locka själv. Grymt nöjd =) Tack pamsan =)
 
Det blev ett himla långt avbrott i denna blogg nu för att jag helt enkelt inte orkat, har inspiration eller haft tid att skriva. Idag är min sista semesterdag och på måndag kallar jobbet igen efter 5 veckors semester. 5 mycket behövliga veckor efter ett minst sagt tufft år på jobbet.Med ett toppengäng på avdelningen har vi fixat det men det har varit tufft. På måndag startar jag igen upp jobbet...denna gång med ny personal och framför allt nya barn på kommande. Alltid lika roligt att de vad det är för personligheter som kommer till oss. Det är det jag tycker om....ett år är ALDRIG likt ett annat =)
 
Tut tut tut....upptaget ännu...
 
Annars då...om 2 veckor börjar agnes skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vart i hela helsike tid den tiden vägen. Hon har växt till sig jättemycket detta senaste året och är nog skolmogen nu. Hon ser fram emot det och det gör nog jag oxå. Hon har ju en "privat lärare" hemma, även om nog lilla pappa oxå ska delta i läxbiten =) Jag kommer att ta semester hennes första 2 skoldagar bara för att jag inte vill missa den biten. Att få lämna henne vid skolan och hämta...sen från veckan efter är jag tillbaks på jobb och då får pappa följa till bussen samt kolla in eftis med henne efter skolan och mjukstarta där ...sen börjar även han jobba och då är det jag som skickar i väg till bussen och sen är det eftis som gäller till fullo. De mornar jag börjar tidigt kommer hon gå över till grannen för att äta frukost och sen gå tillsammans med kompisen till bussen...
Kommer kännas konstigt att bara lämna ett barn på dagis i fortsättningen. Emil valde samma fack som agnes hade på ugglan så man vet ju vart man ska gå iallafall =) Det är nämligen dags för Emil att bli stor kille och börja i bamseklubben (5 års verk).
Emil växer oxå och börjar bli lång. Han är verkligen en EMIL för han är sprallig, har energi för ett helt fotbollslag och är glad. Lite svårt att koncentrera sig kan man lugnt säga att han har. Han har läst sig cykla och fick igår en större cykel av farfar...jättefin var den och han ser världsvan ut på den =) Efter som han är lite för våghalsig ibland så kommer det oxå skador...och dessa har varit många under denna sommar....skrapsår, klämt sig, klivit på glas, skapat sig lite till. Han är tålig och tårarna går över fort dock. 
 
Tut tut tut...nu har det gått 30 min och jag har fortfarande inte sluppit fram!
 
Lite mer annars...barnen har fått en ny kusin...lilla amanda. Så liten och söt så =) Vi var till sthlm över min födelsedag och mötte samtidigt upp barnen när de kom tillbaks från kolmården med farfar. Samma vecka fick även våra vänner deras efterlängtade lilla pojke Elliot. 
 
Min händige manny har fixat uteplats åt oss på baksidan för morgongfrukort alternativt middag på kvällen om man inte vill sitta i gassande sol som mannen gärna undviker. Den kommer sitta ihop med den befintliga på framsidan...han skulle ha blivit klar i går om det var så att han hade EN jäkla planta för lite....EN!!!! Vi var oxå på jakt efter ett liten utebord igår men hittade inte riktigt någe så vi avvaktar lite än...får inreda ordentligt till nästa år så kan vi ha något tillfälligt nu det som är kvar av säsongen.
 
Tut tut tut...börjar nog ge upp hoppet nu om att det ska finnas någe platser kvar!!!
 
Jaha...börja avsluta lite nu då kanske för vi ska börja packa ihop och bege oss till stugan i helgen för den årliga kräftskivan. Men innan dess ska jag bara skriva några rader om mig själv oxå kanske. Började sommaren med intensiv träning på gymmet då jag deltar i en utmaning där man ska testa på alla 33 sommarklasser de har, allt från spinning till yoga och kettlebell. Går riktigt bara och jag har bara 10 pass kvar som jag ska peta in nu i aug. Nu har det varit så varmt i snart 3 veckor och kroppen har inte funkat riktigt som jag velat och orken har inte funnits.Nya tag bara det skulle bli lite svalare,
 
50min senare....inte kontakt med folkhälsan ännu....suck
 
Nu ska jag försöka skiva liiite oftare =)
 
Ha det bäst....lämna gärna en kommentar =)
 
Linda