Snart är det helg igen och det ser jag fram emot. veckorna går så fort och snart är det jul IGEN.
 
På lördag är det dags för julmiddagn med Sunds kommun på smakbyn.  Var sjuk i fjol så jag kunde inte komma. Och sen fortsätter vi på söndag med kalas för EMIL som fyller 4 år. Före det ska vi och titta på agnes funky kidz show på idrottsgården, hoppas bara hon vågar vara med uppe på scenen...
 
 
Känner en viss frustration....dels har jag ingen motivation just nu och har inget flyt i min träning. Det har varit sjukt mycket för mig att tänka på jobbmässigt de 3 senaste veckorna men inskolning av ny personal, möten och annat. Och det har verkligen tagit på min energi!!!
Så då har jag ingen enerig och driv till träning. Och maten har det heller inte varit bra med...inget är bra känns det som, iallafall känner jag det så.
Så den här utmaningen har ju tagit typ 100 steg bakåt.
 
Jag vet att Dan är lite frustrerad på mitt arb schema oxå som är olika varje dag för hans träning. Det är jag lite oxå ibland för det är ett sånt jäkla pussel med vår träning...eller dan´s då, för jag har ju ingen just nu!!!
Sen har vi ju agnes kvällsaktiviteter som ska göras oxå. Till våren blir det bara en aktivitet. NU har vi testat och inser att det blir för rörigt med allt annat. Simning prioriterar jag och det får räcka. Och det är i godby, nära och bra!!!
 
Men det är väl bara att rycka upp sig och börja om från noll. Lite taskigt är det ju bara att jag ska träffa min PT nästa fre för att gå igenom programmen, som jag knappt hunnit köra för det har varit så mycket annat...
 
På lör ska vi ut och äta UTAN barn med bästaste vännerna och DET ser jag fram emot =)
 
PS....snart åker vi på semester =) nästa år men SNART.....................
 
Är in en djup svacka just nu vad det gäller träning. Har ingen motivation alls. Det är så mycket på jobbet just nu som tyvärr påverkar min träning. Och det i sin tur gör att jag har väldigt dåligt tålamod med barnen...har ingen energi till nåt känns det som.
Blä....
Efter denna vecka hoppas jag att det lättar lite...så den där utmaningen min man gav mig händer det inget med, varken för honom eller mig.
 
Så snälla skicka ett brev med energi eller nåt!!!