Nu börjar kapplöpningen mot jul och allt vad det innebär. Men först ska vi ta oss igenom november och alla födelsedagar m.m....
 
2 nov middag med vänner
8-10 nov är jag i sthlm på mässa
8 nov fyller pappa år
10 nov är det farsdag
15 nov fyller mamma år
23 nov julmiddag med sunds kommun
24 nov fyller emil år
24 nov är det funky kids show med agnes dansgrupp
27 nov är BF för lottas bäbis...
 
8 dec julbord med galet telefongäng
13 dec julfest med galet telefongäng
...sen ska det in julavslutning på ungarnas dagis
...på mitt eget dagis...
 
Hm...och sen var vi vid julafton typ...och nyår som redan verkar vara planerat =)
 
Sen skulle vi ute och äta med bästaste vännerna oxå hade vi diskuterat och kanske lite glöggkväll oxå....
 
pust...men roligt ändå =)
 
Min man utmanade mig i nov och fram till jul att satsa på träning och mat så kommer vi i fin form till julen men oxå inför skidsemestern i januari. Så nu har vi noterat när och vad vi ska träna i kalendern och så ska vi följa det. Har skaffat hem lite vikter oxå så jag kan köra 2 av mina PT program hemma och jag justerar vikterna lite. Men hellre det än att inte köra alls. Väger nu runt 68 kg och vill ner till 65 kg.
Så nu kör vi...det är ju fasiken så mycket lättare om den andra är med på samma linje och att vi båda prioriterar träningstillfällen åt varandra.
 
Ute börjar det bli kallare och jag måste på allvar börja se över vinterkläder åt barnen. Agnes saknar byxor och emil jacka. Agnes har heller ingen vinterhalare. Vill ha dubbelt så man inte behöver släpa hem alltid från dagis om det ska lekar ute hemma på kvällarna.
 
Annars då....på jobbet rullar det på och vi har det riktigt bra med allt just nu. Full rulle.... =)
 
I helgen var på på överraskningsmiddag för avgående VD på telefonbolaget på soltuna. Vi samlades för en liten förfest hos Böle och Emma...vi var totalt 16 st!!!!!! Glada i hågen hoppade vi på bussen hos dem och började rulla mot soltuna. Humöret var på topp redan från början men sen vet jag inte riktigt vad som hände. Rödvinet kom in svinkallt och var inte gott alls. Inte ena bailys efteråt smakade. Så jag kom aldrig riktig igång. När jag konstaterade att jag ville ha vitvin iställer så höll stefan ett väldigt långt tal och det var inte en serveringspersonal i sikte och inte klev jag ju direkt upp inför alla för att hämta mera vin. Så det blev inget mer. Trevligt hade jag ändå och pratade i princip hela kvällen med en av killarnas sambo. Det var lite hög musik (levande) så vi satt stundtals och skrek till varandra men kul hade vi =) Det kommer ny chans vid julfesten på lucia. vi ska åta julbord med gänget oxå före jul. Killarna träffas ju varje dag i princip och är tajta. Vi respektive träffas inte alls så ofta, iallafall inte jag, men det liksom gör inget för vi har kul ändå =)
 
Tar många bilder med telefonen (som jag förövrigt borde gå och köpa en ny, men tiden tiden...och utan barn framförallt....)
Inhandlade mig en 12 kg kettelbells för hemmabruk
Här får jag färg i håret av Linda som så snällt piffade till mig och dan. Emil och agnes bara skrattade när de såg mig. Folie i håret och gammal plastkasse på axlarna...
Men så här blev det, mörkare och blonderade slingor undertill. Mycket nöjd
Agnes på simskolan, börjar bli mycket duktig. Vågar hoppas från kanten i stora bassängen.
Emil gör fläta på mig, alltså han sätter dit en massa spännen och borstar.
Hade sjukt kalla fötter innan vi skulle åka till böle och emma så raggsockorna fick haka på.
Var till min privara frisör och fick håret uppsatt i slarvig knut på sidan. Pimpade det med ett halsbarn som gick i samma färg som klänningen
Agnes har börjar rita mer och mer detaljerade teckningar. Är inne i slott och prinsessor just nu
 
Nya löparvantar...redan testade...mycket sköna
Emil och jag =)
 
Det var maskerad på dagis för ett tag sen och agnes var så klart en fe och emil blev cowboy denna gång
Min tuffing =)
Har även ÄNTLIGEN inhandlat en ny stavmixer....
Och pannlampa för att kunna springa i mörker
Tack och godnatt....
 
 
 
I går var jag till gymmet för första gången på 2 veckor. Var en seg förkylning som inte riktigt ville bryta ut...
Jag körde benpasset igår och i morgon är det dags för övrekroppen. Har ännu ett program till som jag vill få lite ändrat så jag kan köra det hemma. Det är bara två övningar som behöver bytas ut så nu väntar jag på svar från emelie.
Under dessa två veckor har jag definitivt inte ätit som jag gjorde före jag blev förkyld + att det där månatliga kom samtidigt...har stoppat i mig allt typ och på tok för mycket sött.
Så nu är det stenhård träning som gäller. Har ännu ca 3kg kvar till 65 kg, dit jag vill.
 
Vi bokade skidutrusting till vintersemestern förra veckan, och där ska man uppge vikt, längd m.m. så att skidorna är inställda rätt när man hämtar ut dem.
Sade till dan att han skulle fylla i 65 kg...haha...så nu har jag 3 mån på mig... =)