Just nu har jag sjukt långa arbetsdagar mellan varven då det är fadderkväll, vårfest, möten och möten och möten m.m. som inte alltid går att få in på arbetstid. Det är alltid så här i april-maj. Tacka tusan att solen är framme mycket så jag kan vara ute för annars skulle jag somna stående ibland. Nå det är övergående =) 
 
I morse skulle jag cykla till dagis med emil men upptäckte att det var för lite luft i mina däck så jag fick gå och han cykla. Gick hem igen och direkt till lådorna och började så lite frön. Kompar lite idag så jag börjar först kl 11 =) SKÖNT!!!! 
Det gäller att planera så allt får plats. Att komma ihåg att lämna plats för sånt som jag har på förodling inne. Grönkålen växer så det knakar. Det kommer bli många gröna drinkar i sommar =) Nyttigt värre =) Tomatplantorna har växt lite redan fast de mest står inomhurs.Luftar den lite varje dag... på bilden nedan är fjolårets basilika =)
 
Bara två dagar kvar denna vecka och sen jobb tre nästa vecka...sen är jag ledig 4 dagar i sträck...börjar lite snegla på semestern faktiskt. Mjukstartat lite med lediga dagar med gämna mellanrum ända fram till 26 juni =)
 
Om mindre än en månad har agnes gått 1 år i skolan!!!!!!!!! Jisses, och i höst är emil förskolebarn!!! Snart är vår dagistid över....
 
Nej nu....hoppa i kläderna och ta sig mot sund...
 
Ha det gött